Soovitame Tasuta e-kaubanduse videokursus →

Uudised

2024.a. E-smaspäevade toimumise kuupäevad!

October 10, 2023

liit
- Author  

Eesti E-kaubanduse Liit koondab rohkem kui 500 usaldusväärset e-kauplejat ja suunanäitajat. Kasvatame e-kaubandust koos!

liitliit
Tõnu Väät
liit
liit
- Autor  
Tegevjuht

2024 aastal toimuvad E-smaspäevad sarnaselt 2023 aastale märtsi, mai, septembri ning novembrikuus. Erinevus on selles, et üritused toimuvad aga nagu varasematel aastatel toimusid ehk kuu teisel esmaspäeval! Seega on 2024 aasta E-smaspäevade toimumise kuupäevadeks: 11.03, 13.05, 9.09 ja 11.11.

Registreerimine toimub nagu ikka aadressil www.e-smaspaev.ee ning registreerimised avatakse ca 1 kuu enne kampaania algust. Täpne info registreerimise avamise kuupäeva ja kellaaja kohta saadetakse aegsasti igakord meeldetuletuseks kõikidele liidu liikmetele e-mailile. Kindlasti tasub tellida endale liidu uudiskiri, kui ka Facebookis E-kaubanduse Liidu ja E-smaspäeva lehti jälgida.

Lisainfo: tonu@e-kaubanduseliit.ee

Loe veel uudiseid sellest kategooriast

Uudised otse e-kaubanduse mootorist

Kõik uudised

Liitud liiduga juba täna ja saad palju hüvesid

Oleme pädevad

Teame täpselt mis e-kaubanduses toimub ning kuidas seda äri arendamiseks kasutada. Jagame neid teadmisi hea meelega ülevaadete, uuringute ja koolituste kaudu. Et kasvamine ja ostmine oleks lihtsam.

Oleme usaldusväärsed

Eesti e-kaubanduse maine ja käekäik on meile olulised. Seisame selle eest, et Eesti e-kaubandus vastaks headele tavadele ja kõrgetele kvaliteedistandarditele. See on kasulik nii ostjale kui müüjale.

Oleme turvalised

Muudame koos e-kaubanduse turvalisemaks. Meie “Turvaline ostukoht” kvaliteedimärgis tagab ostjale kontrollitud ja rangetele tingimustele vastava ostukogemuse ning tõstab müüja usaldusväärsust ja parandab mainet.

Liitu liiduga

E-poed mida saad usaldada.

“Turvaline ostukoht” kvaliteedimärgis tagab ostjale kontrollitud ja rangetele tingimustele vastava ostukogemuse.

Tutvu kvaliteedimärgisega